Top
FAQ

Hieronder staan antwoorden op de meeste vragen die ons gesteld worden.

Staat jou vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Is Slammerswear aangesloten bij een keurmerk?

Yep. Wij zijn een goedkeurde winkel van Webwinkel Keur. Hier kan je daardoor ook een beoordeling geven over onze service en producten.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Ik woon in het buitenland, kan ik ook bestellen?

Jazeker, maar wel beperkt. Wij verzenden onze producten voorlopig alleen naar België. Aan andere landen wordt op dit moment nog gewerkt.


Kan ik mijn bestelling annuleren?

Als je nog geen bericht hebt gehad dat je bestelling is verzonden, dan kan je  de bestelling annuleren. Zo nee, dan zal je gebruik moeten maken van de retour procedure.

Zijn de genoemde prijzen inclusief BTW?

Ja, alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Ik heb een klacht, wat nu?

Uiteraard vinden wij het zeer vervelend als je een klacht hebt. Op het moment van een klacht kan je ons via een e-mail op de hoogte stellen (info@slammerswear.com). Wij zullen deze e-mail zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen twee dagen, beantwoorden en samen met jou naar een oplossing zoeken.


Waar wordt de kleding eigenlijk gemaakt? 

Slammerswear maakt gebruik van producenten die de kleding in Azie laten maken. De productie ervan staat onder controle van Fairwear foundation of  WRAP. WRAP staat voor  Worldwide Responsible Accredited Production. WRAP is een onafhankelijke, objectieve, non-profit organisatie van mondiale deskundigen die zich inzet voor betere, eerlijke en duurzame productie in de wereld. Zij doen dit door middel van certificering en onderwijs.
Ik wil een product terugsturen, kan dat?

Jazeker, geen probleem. Maak hiervoor gebruik van onze No bullshit garantie en retourprocedure.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling heb?

Wij bedrukken de kleding op basis van binnen gekomen bestellingen. Je Tank, Hoodie of Zoodie wordt dus speciaal voor jou op bestelling gemaakt! Normaal gesproken neemt dit twee tot drie werkdagen in beslag, waarna de verzending nog één dag duurt. Naar België kan het wat langer duren.